ja som si cez google firmy ktore su autor.predajcovia a hned som im poslal emaily a na moje pocudovanie hned my vsetci odpovedali,posielam mensi prehlad:
P&LKV auto, s.r.o.Ano je mozne u nas zmenit jazyk na cesky.
Cena aj s pracou je 145EUR.Bratislava
zmena je možná od modelového roku 2006. Podľa VIN sa nedá zistiť aký máte Vy modelový rok.Dá sa to zistiť až po napojení na diagnostický prístroj. Ak by to šlo cena sw je cca 115 € s DPH + cca hodina práce cca 50 € s DPH a zmenil by sa jazyk na češtinu.
S pozdravom
Pavol Filipko
Predajca nahradných dielov
EUROMOTOR spol.s.r.o.Čerešňová 8A
Banská Bystrica
Vaše vozidlo je modelový rok 2006, tak sa dá nahrať do palubného počítača software "čeština".
Celá operácia trvá cca 20 min a stojí 116,--€ s DPH
Extra sa objednávať nemusíte, stačí keď zavoláte, že v daný deň chcete prísť.
Zostávame s pozdravom
Ing. Kamiňskýj Boris
Unicom Export- Import
Pod Dráhami 16
960 01 Zvolen
Urbán Tibor
KOSICE NORSON
este som doslal jednu odpoved z presova a na moje pocudovanie nahodili vysoku cenu zacal som sa vykrucat ze ako to je mozne ze prave oni davaju najviac a take vyhovorky davali ze my bolo az zle,nieco v duchu ale my sme autorizovany servis(pricom vsetky firmy su autor.), davame zaruku na prepalenie soft.(zaruku dava volvo nie servis),sice servis v pripade poruchy to riesi na naklady vyrobcu pretoze vyrobca posiela soft.a je zodpovedny za jeho funkcnost proste same klamstva skusim asi NORSON Kosice pretoze som cital aj recenzie na nich a su celkom v pohode ved uvidime potom dam info
Inak to som poslal aktualne ceny pre volvacov na slovensku.
A este jedna vec 100€ nieje v dnesnej dobe vela a nato ze je to volvo tak ok ale zoberte si ze ten palubny pocitac ma mozno 200slov viac nie a zato ma clovek vyhodit tolko vela,to by som mal skoro dve nadrze nafty,neberte to ze je to volvo berte to za vec ktoru si do auta date ako doplnok pre jednoduchsie ovladanie je to nekrestanske
,.............ale aj tak si to dam podporim volvo